Afvallen met Personal Training

Je wilt een volgende stap maken met het sporten. Hetgeen wat je nu doet heeft geen resultaat of heeft te weinig resultaat opgeleverd.

Ik meld me aan

  Afvallen met Personal Training

  Bij afvallen denk jij 100% bij iets wat bijna niet vol te houden is. En dat is iets waar je ook echt gelijk in hebt. Heel vaak schrijven Personal Trainers iets voor wat niet haalbaar is en waardoor jij altijd het idee hebt dat het jouw eigen schuld is.

  Als je met mij de strijd aangaat met de kilo’s kan het zomaar zijn dat we ergens anders beginnen dan alleen maar gezond eten. Iedereen weet dat je gezond moet eten maar in hoeverre is dit voor iedereen haalbaar.

  We zijn dagelijks te druk met van alles en doen veel dingen elke dag op de automatische piloot. Wij weten geeneens of we minder eten of misschien meer eten dan normaal. Sterker nog we hebben geen idee hoeveel kcal we per dag nodig hebben.

  Ik wil je leren hoe je op een makkelijkere manier een gezond gewicht kan behalen zonder dat je last hebt van een jojo effect. Je denkt misschien dat een kilo per week nodig is om goed af te vallen maar dat is per persoon verschillend. Laat je niet al te gek maken door allerlei programma s waarbij ze beloven dat je tientallen kilo s verliest in een paar weken.

  Maak vandaag nog gebruik van een vrijblijvende Try Out.

  Het verschil tussen zelf naar de sportschool gaan of getraind worden door een personal trainer is enorm. Diego heeft enorm veel kennis, motiveert, bewaakt de door jou gestelde doelen, en is enorm creatief in zijn trainingen.

  Sander Mahne

  Op een prettige locatie runt Diego zijn royale private gym. Diego is een fijne trainer die mij motiveert mijn doel te bereiken. Betrouwbaar, integer, punctueel en gewoon een vrolijke leuke vent. Effectief trainen met plezier!

  Karen Zeilstra

  Wat doe ik anders dan alle andere?

  Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke Try Out sessie

  Waarom Diego Sports?

  Ik kijk vooral naar je levensstijl, wat is haalbaar en wat niet. Wat is de reden dat je meer bent gaan eten, heb je eigenlijk wel een idee hoeveel calorie├źn je nodig hebt, we weten soms ook niet waarom we blijven eten en elke week beloven we ons zelf dit anders aan te gaan pakken

  Gezond afvallen

  Tijdens traject met het afvallen krijg je van mij tips om stapsgewijs weer dichter bij je doel te komen, begrijp goed dat snel afvallen eigenlijk altijd leidt tot perioden van veel willen eten. Daarom kies ik er niet voor om alleen maar te focussen op snel afvallen maar vooral gezond afvallen.

  Werken met een plan

  Onder gezond afvallen versta ik wat voor jou mogelijk is op dat moment. Dit kan namelijk maandelijks verschillen, als jij veel meetings hebt dan moeten we misschien vooral focussen op het consistent houden van je gewicht, in plaatst van nieuwe tactieken doorvoeren om weer meer gewicht te kunnen verliezen. Ik weet namelijk dat wanneer er drukke dagen zijn we het allemaal iets minder streng moeten doen.

  Grip op het proces

  Soms ligt de grootste vooruitgang in het kunnen stabiliseren van je gewicht, want doordat jij dit kan heb jij grip op het proces. De kans dat je terugvalt is minder groot omdat je doelbewust hebt gekozen voor even “niet afvallen”.

  Nooit meer bier of wijn?

  Betekent dit dan dat je nooit meer wijn, bier en chips mag? Nee, absoluut niet! Ik ben een van de weinige Personal Trainers waarbij dit wel mag, maar je moet dit wel verdienen. Al het ongezonde hoort ook bij het leven en het moet wel menselijk blijven.

  Stapsgewijs afvallen

  Wist je dat de truc om blijvend af te vallen is om stapsgewijs steeds een stapje verder te komen in het proces. Dit gaat daarom ook niet in 1 of 2 maanden, hier moet je in groeien en moet je langer de tijd voor nemen. Je bent immers ook niet in 2 maanden kilo’s aangekomen, verwacht dus ook niet dat je al die kilo’s in 2 maanden kwijt bent.