OVER DIEGO SPORTS

OVER DIEGO SPORTS

Diego Sports Blaricum, opgericht door Diego Smulders, is jarenlang een bewezen specialist op het gebied van fitness en personal training. Met erkende fitnesstrainers werken wij via vier pijlers die te allen tijde centraal staan om de de doelen van onze klanten te bereiken. Door middel van techniek, training, voeding en voldoende rust/herstel stellen wij een op maat gemaakt plan voor onze leden op. 100% ergens voor gaan, dat is de belangrijkste factor bij ons! Je kunt bij ons terecht voor personal training in een privé sportschool. Diego Sports ligt op een ideale plek in de Blaricummermeent, naast de A27 met gratis parkeergelegenheid.

Wij gaan met onze personal training sessies net even verder waar anderen vaak stoppen. Wij werken met verschillende trainingsvormen, beoordelen je houding tijdens de training en stellen trainingen samen voor elk niveau. Wist je bijvoorbeeld dat je door een slechte houding blokkades in je spieren kan krijgen? Daarnaast geven wij advies over voeding en ook de hoeveelheid rust en herstel zijn van enorm belang. Wil je alvast een voorproefje? Volg onze social media kanalen /diegosportsblaricum, want daar geven wij alvast een kijkje in de “persoonlijke begeleiding” keuken.

Onze passie voor sporten, bewegen en alles wat daarbij komt kijken willen we graag met jou delen. Zo zetten wij onze kennis en ervaring in voor iedereen die zich energieker, sterker, gezonder en zelfverzekerder wil voelen. Wij streven naar haalbaar resultaat op de lange termijn, met de nodige dosis humor en plezier. Al enthousiast? Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis proefles.

GRATIS KENNISMAKING? KLIK HIER!