Diego Sports | Personal Training

Waar anderen stoppen gaan wij verder

Actie: Train 4 maanden en betaal slechts 3 maanden!

  • Persoonlijke begeleiding met de bekende stok achter de deur.
  • Betaal in een keer of in maandelijkse termijnen.
  • Trainen met minimale afname van 2 of 3 keer per week (26 trainingen of 39 trainingen in totaal)
  • Deze actie is alleen geldig voor PT abonnementen. Dat zal gaan om 1 op 1 trainingen of duo trainingen.
  • Deze actie is geldig t/m 01-07-2020
  • Begin meting – tussenmeting en eindmeting
Aanmelden

Wil jij Diego Sports ervaren? Dat kan!

Bij Sportschool Diego Sports kan je een gratis proefles volgen.

100% ergens voor gaan, dat is de belangrijkste factor binnen sportschool Diego Sports. Wij gaan net even verder waar anderen vaak stoppen! En deze instelling verwachten wij natuurlijk ook van jou. Onze passie voor het sporten, bewegen en alles wat daarbij komt kijken willen we graag met jou delen.

Na aanmelding via onderstaande button nemen wij met jou contact op om je eerste (proef)les in te plannen.

Gratis proefles? Meld je aan!

Zeven maanden bij Diego getraind en dat heeft mij goed gedaan. Drie keer in de week goed afgemat worden is een heerlijke afwisseling in een druk bestaan. Ik kwam totaal niet fit bij je binnen, maar voel me nu zoveel beter!!

Naast dat je me hard hebt laten werken hebben we het ook heel gezellig gehad en leuke gesprekken kunnen voeren.

Jonathan van Dingstee

Diego zorgt ervoor dat jouw doelen haalbaar worden en triggert jou om nog meer uit jezelf te halen. Bij elke oefening staat techniek op de eerste plaats, top gozer!

Maarten Kuh

Diego is een trainer die je pusht en aanmoedigt. Steeds nieuwe oefeningen of zwaardere oefeningen en ondertussen let hij goed op je houding en of het niet te zwaar wordt. Kom er altijd met nieuwe energie vandaan.

Minko Hoeve

Goeie trainers, mooie ruimte en top apparatuur, train er nu een jaar en ben erg tevreden!!!

Jade bakker

Zo ver ik weet ben ik in mijn leeftijd de oudste (65jaar) klant bij je maar door jouw begeleiding voel ik mij niet de jongste maar echt ook niet de oudste van je klanten.

Elke week bedenk je nog steeds andere oefeningen en ik kom elke keer(3x per week) met plezier trainen.

Het gaat jou heel duidelijk om de klant zich beter en fitter te laten voelen met daar tussen door een duidelijke boodschap dat ook voeding een belangrijk onderdeel daar van is.

Gerard Hubeek

4,5 jaar geleden werd er bij mij een dubbele hernia geconstateerd. Een zoektocht naar juiste behandeling bracht mij bij Diego. Door het trainen van mijn core en het sterker maken van alle andere spieren ging het al snel beter. De afspraak die stond bij de arts voor een operatie heb ik daardoor af kunnen zeggen. Ik train nog steeds met veel plezier bij Diego. Hij verstaat zijn vak goed en weet altijd weer een leuke training neer te zetten. Hoop nog lang te mogen trainen met jou!

Yolanda Segaar

Bij Diegosports krijg je persoonlijke aandacht en een mooi programma aan training voorgeschreven door bekwame trainers. Dat ze ook gevoel voor humor hebben maakt het helemaal fijn!

Norbert Meijer