Shapen voor vrouwen

Je bent van plan om het roer drastisch om te gooien, je wilt het compleet anders gaan aanpakken en het liefst met een strak voedingsplan en trainingsstrategie.

Ik meld me aan

  Shapen voor vrouwen

  • Dit jaar ook de reality check gekregen in de spiegel?;
  • niet tevreden met de maat van je bikini?;
  • zit jouw broek van vorig jaar toch weer een tikkeltje strakker?;
  • verdenk jij de wasmachine op het kleiner maken van je kleding?

  Grote kans dat ik je kan helpen, veel van mijn vrouwelijke klanten hebben dezelfde wens al jij. Niet perse heel veel afvallen in gewicht maar wel een ander figuur en een strakker lichaam.

  Veel vrouwen denken direct aan eindeloos lange cardiosessie’s, als je denkt dat ik dat ook ga doen dan heb je het mis. Ik bewijs je heel graag wat mogelijk is in 45 minuten, sterker nog je kan ook kiezen voor 30 minuten sessie’s.

  Welke vrouwen train ik echt absoluut niet?

  • Ja zeggen en NEE doen;
  • vrouwen die een shake dieet willen doen;
  • vrouwen die 100 herhalingen willen doen met 1 kilo;
  • vrouwen die 30 minuten willen praten over hun huishouden;
  • als je denkt dat je dik wordt van cola light en water;
  • als je verwacht dat je binnen 4 weken strak bent.

  Sinds september 2017 train ik met en bij Diego. Diego biedt stimulance op een aangename manier, ongedwongen, gezellig en toch motiverend! Ik dacht 3-6 maanden bij hem te gaan trainen en we zijn bijna anderhalf jaar verder en nog steeds ga ik met plezier trainen. Samen doelen stellen en ervoor gaan! Ik kan je echt aanraden met Diego te gaan trainen!

  Desiree Mafait

  Diego is een trainer die je pusht en aanmoedigt. Steeds nieuwe oefeningen of zwaardere oefeningen en ondertussen let hij goed op je houding en of het niet te zwaar wordt. Kom er altijd met nieuwe energie vandaan.

  Minko Hoeve

  Benieuwd hoe wij dit samen gaan doen?

  Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke Try Out sessie

  Lifestyle-scan

  We beginnen met een uitgebreide lifestyle-scan, op basis van dit gesprek en try-out training stel ik een programma voor je samen die vooral haalbaar is voor jou op je eigen niveau. Ik werk dus niet met standaard protocollen. Tijdens dit programma optimaliseren we telkens de training maar ook de voedingsstrategie.

  Voeding

  Voeding is een enorme belangrijke factor in het programma, ik ga je niet leren dat je beter een peer kan nemen dan een stuk chocola. Dat lijkt me logisch dat kaliber trainer ben ik dus niet, wat je wel krijgt dat vertel ik je in een persoonlijk gesprek.

  Doelen behalen

  Denk je dat ik je op weg kan helpen met je doelstelling? Ik weet wel zeker, kom je snel langs om jouw doelstellingen te bespreken? Laat je gegevens achter en hopelijk zien we elkaar deze week nog. Tot snel!