Diego Smulders

Trainer & Eigenaar

Mijn naam is Diego Smulders en ik ben eigenaar en personal trainer van Diego Sports Blaricum. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen privé sportschool: een grote droom die uitkwam! De diversiteit aan klanten met allen een ander doel, dat maakt elke dag anders en het werk als personal trainer voor mij zo leuk.

Tijdens de trainingen vind ik het heel erg belangrijk dat er respect voor elkaar is, iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat en er uiteraard ook plezier bij komt kijken. Plezier hebben in bewegen, dat is waar ik voor sta.

Sporten – krachttraining – is echt voor iedereen. Je wordt vitaler, sterker én gezonder. Ik geef les in alle leeftijdscategorieen en op elk niveau. Honderd procent ergens voor gaan, dat is de belangrijkste factor binnen Diego Sports.

Wij gaan net even verder, waar anderen vaak stoppen! En deze instelling verwachten we ook van jou. Onze passie voor het sporten, bewegen en alles wat daarbij komt kijken willen we graag met jou delen. Wil jij ook aan je doelen werken? Je bent van harte welkom in onze gym!

Dennis van Dijk

Trainer

Naast Diego is Dennis vaste trainer bij Diego Sports Blaricum! In zijn tienerjaren is hij al begonnen in de sportschool. Kinderfitness heette het toen. Dennis is altijd al gefascineerd waar het lichaam toe in staat is. Vanuit daar is hij begonnen als fysiotherapeut en is daarnaast wisselend les gaan geven als Personal Trainer of groepstrainer.

Het begeleiden van mensen en werken aan hun gezondheid geeft hem de grootste voldoening! De combinatie van fysiotherapie en personal training zijn voor Dennis een mooie aanvulling op elkaar. Hij gebruikt zijn ervaring als fysiotherapeut tijdens mijn trainingen. Bewegingspatronen, uitvoering, houding... alles is van belang tijdens je training!

Sporten met een afwisseling van kracht - conditie - gymnastiek is echt iets waar Dennis in gelooft. Kijken naar het grotere geheel en je toekomst. Maar ook werken aan zwakkere schakels. Vaak voortgekomen uit oude bewegingspatronen. Oftewel sporten binnen jouw mogelijkheden maar ook groeien. Mocht je een pijntje of blessure hebben geen probleem er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om daar samen iets aan te doen!