TRAINERS

Diego Smulders

Trainer & Eigenaar

Mijn naam is Diego Smulders en ik ben eigenaar en personal trainer van Diego Sports Blaricum. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen privé sportschool: een grote droom die uitkwam! De diversiteit aan klanten met allen een ander doel, dat maakt elke dag anders en het werk als personal trainer voor mij zo leuk.

Tijdens de trainingen vind ik het heel erg belangrijk dat er respect voor elkaar is, iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat en er uiteraard ook plezier bij komt kijken. Plezier hebben in bewegen, dat is waar ik voor sta.

Sporten – krachttraining – is echt voor iedereen. Je wordt vitaler, sterker én gezonder. Ik geef les in alle leeftijdscategorieen en op elk niveau. Honderd procent ergens voor gaan, dat is de belangrijkste factor binnen Diego Sports.

Wij gaan net even verder, waar anderen vaak stoppen! En deze instelling verwachten we ook van jou. Onze passie voor het sporten, bewegen en alles wat daarbij komt kijken willen we graag met jou delen. Wil jij ook aan je doelen werken? Je bent van harte welkom in onze gym!

Ferdi Smulders

Trainer

Mijn naam is Ferdi Smulders en ik ben personal trainer bij Diego Sports Blaricum. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig. Als kind speelde ik buiten veel op straat en op mijn vijfde werd ik lid van een voetbalvereniging. Dit heb ik mijn hele jeugd gedaan en werd gescout door o.a. Ajax en FC Utrecht. Het leuke aan voetbal vond ik dat ik al mijn energie er in kwijt kon en het een teamsport was. Ik heb graag mensen om mij heen en ik vind het leuk om samen ergens naartoe te werken.

Na een aantal blessures ben ik op mijn 18e gestopt en kwam ik uit bij fitness, omdat je daar goed rekening kan houden met (het voorkomen van) blessures. Nadat ik in een sportzaak heb gewerkt kwam Diego Sports op mijn pad. Een baan als personal trainer was de juiste match en ben direct aan de opleiding begonnen, die ik met succes heb afgerond.

Positieve punten van mij: ik heb geduld en inlevingsvermogen, ben enthousiast, heb een goed gevoel voor humor en denk creatief. Ik kan goed blijven coachen, ook als iemand er even helemaal doorheen zit. Ik bedenk graag nieuwe oefeningen, zodat er variatie in de lessen zit en een training nooit saai is.

Ik weet hoe fijn het voelt om fit en gezond te zijn, dat gun ik iedereen. Mijn passie is daarom ook mensen te helpen een fit en gezond lichaam te krijgen en hen daarbij te motiveren hun eigen doelen te bereiken.